Garantie

Focwa garantie

Focwa garantie - Autoschade Boerma Winschoten

Dit is een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan de bedrijven waarvan FOCWA garandeert dat ze veiligheid en kwaliteit in al hun bedrijfsprocessen hebben geïmplementeerd. Om auto’s goed en veilig te herstellen zijn daarom echte vakmensen nodig. Vakmensen met verstand van zaken die weten wat ze doen.

"De specialisten van Autoschade Boerma uit Winschoten herstellen iedere auto met toewijding, passie en oog voor detail. Omdat zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, bent u verzekerd van een veilig en vakkundig herstelde auto. Wel zo’n veilig gevoel. Bovendien ontvangt u altijd 4 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.", aldus de FOCWA op hun website.
www.focwa-autoschade.nl/leden/autoschade-boerma/

4 jaar garantie

U krijgt vier jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Gegarandeerd.
Het FOCWA Automotive Garantiefonds zal ook uitkeren als het bedrijf dat uw schade heeft gerepareerd, niet meer bestaat.

Erkend merkherstel

Erkend merkherstel - Autoschade Boerma Winschoten

Autoschade Boerma is geautoriseerd merkhersteller van o.a. Kia en Opel. Onze werkplaats is ingericht om uw auto weer als nieuw te herstellen met originele onderdelen. Hierdoor blijft na herstel de fabrieksgarantie van kracht.

75 jaar Autoschade Boerma - Autoschade Boerma Winschoten

75 jaar Autoschade Boerma

3 januari 2022 - Autoschade Boerma viert vijfenzeventigjarig jubileum Creativiteit, doorzettingsvermogen en ondernemerszin vormen het fundament onder een uniek familiebedrijf. H... lees verder »

CCR: Dé camper- en caravanspecialisten - Autoschade Boerma Winschoten

CCR: Dé camper- en caravanspecialisten

20 oktober 2021 - Autoschade Boerma is nu ook aangesloten bij het netwerk CarCampRepair (CCR). Een sterk, landelijk samenwerkingsverband van schadeherstellers die gespecialiseerd zi... lees verder »