Wij helpen u snel weer onderweg Wij regelen het met uw verzekering

Schadeherstel

Vervelend genoeg

Vervelend genoeg - Autoschade Boerma Winschoten

Bij welke maatschappij u bent verzekerd maakt niet uit, wij repareren alle merken personenauto’s, campers, caravans, motoren en bedrijfswagens tot 3500 kg. U komt langs met uw schadeformulier, groene kaart en het kentekenbewijs en wij regelen alles. 

Schade is al vervelend genoeg. Onze schadetaxateurs nemen de afhandeling bij de verzekeringsmaatschappij graag van u over, voor ons is het dagelijkse routine. We doen zaken met bijna alle verzekeraars en in vlot overleg met de experts van de verschillende maatschappijen kunnen we snel aan de slag om uw vervoermiddel vakkundig te repareren. Zodat u zo weer mobiel bent.

Mobiliteitsservice

Privé of zakelijk, tijdens de reparatie kunt u, indien nodig, gebruik maken van onze haal en brengservice of één van onze leenauto’s of leenfiets. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

625 zonnepanelen op ons dak - Autoschade Boerma Winschoten

625 zonnepanelen op ons dak

13 mei 2019 - Vandaag is een begin gemaakt met de plaatsing van 625 zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand van Autoschade Boerma en CQ Reclame. Deze 625 zonnepanelen gaan binn... lees verder »