Wij helpen u snel weer op weg Wij regelen het met uw verzekering

Schadeherstel

Vervelend genoeg

Vervelend genoeg - Autoschade Boerma Winschoten

Bij welke maatschappij u bent verzekerd maakt niet uit, wij repareren alle merken personenauto’s, campers, caravans, motoren en bedrijfswagens tot 3500 kg. U komt langs met uw schadeformulier, groene kaart en het kentekenbewijs en wij regelen alles. 

Schade is al vervelend genoeg. Onze schadetaxateurs nemen de afhandeling bij de verzekeringsmaatschappij graag van u over, voor ons is het dagelijkse routine. We doen zaken met bijna alle verzekeraars en in vlot overleg met de experts van de verschillende maatschappijen kunnen we snel aan de slag om uw vervoermiddel vakkundig te repareren. Zodat u zo weer mobiel bent.

Mobiliteitsservice

Privé of zakelijk, tijdens de reparatie kunt u, indien nodig, gebruik maken van onze haal en brengservice of één van onze leenauto’s of leenfiets. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

75 jaar Autoschade Boerma - Autoschade Boerma Winschoten

75 jaar Autoschade Boerma

3 januari 2022 - Autoschade Boerma viert vijfenzeventigjarig jubileum Creativiteit, doorzettingsvermogen en ondernemerszin vormen het fundament onder een uniek familiebedrijf. H... lees verder »

CCR: Dé camper- en caravanspecialisten - Autoschade Boerma Winschoten

CCR: Dé camper- en caravanspecialisten

20 oktober 2021 - Autoschade Boerma is nu ook aangesloten bij het netwerk CarCampRepair (CCR). Een sterk, landelijk samenwerkingsverband van schadeherstellers die gespecialiseerd zi... lees verder »