Kleine schades

Uitdeuken zonder spuiten

Een andere methode om kleine schades te repareren is "uitdeuken zonder spuiten". 
Een klein deukje, zonder dat de lak beschadigd is, kunnen we in de meeste gevallen met deze techniek herstellen en uw auto is weer helemaal tip top.

Ook voor veel fleetowners en autodealers zijn beide methodes een goed en goedkoop alternatief om het wagenpark netjes te (onder)houden.

Spotrepair

Spotrepair - Autoschade Boerma Winschoten

Krasjes en andere kleine schades aan de lak van het voertuig kunnen we herstellen met Spotrepair. Een klein gedeelte wordt dan bijgespoten in plaats van het hele onderdeel. Dat scheelt u weer in de reparatiekosten. Laat daarom ook kleine beschadigingen door ons taxeren en de mogelijkheid van Spotrepair bekijken.

Overgang Focwa naar Bovag - Autoschade Boerma Winschoten

Overgang Focwa naar Bovag

20 april 2023 - Vanaf april is FOCWA opgegaan in BOVAG. Voor u als klant betekent dit dat wij vanaf nu de BOVAG-voorwaarden en de BOVAG Garantie hanteren op gerepareerde schade. Deze voorwaarden zijn terug te vinden... lees verder »

75 jaar Autoschade Boerma - Autoschade Boerma Winschoten

75 jaar Autoschade Boerma

3 januari 2022 - Autoschade Boerma viert vijfenzeventigjarig jubileum Creativiteit, doorzettingsvermogen en ondernemerszin vormen het fundament onder een uniek familiebedrijf. Het bedrijf waaruit Autoschade... lees verder »