Onze diensten

Autoschade herstel - Autoschade Boerma Winschoten

Autoschade herstel

Bij welke maatschappij u bent verzekerd maakt niet uit, wij repareren alle merken personenauto’s, campers, caravans, motoren en bedrijfswagens tot... lees verder »

Motorfiets herstel - Autoschade Boerma Winschoten

Motorfiets herstel

Bij schade aan uw motorfiets kunt u ook bij ons terecht. Ook voor het pimpen van uw bike trouwens. Bij schade neemt u uw schadeformulier, groene... lees verder »

Caravan schade reparatie - Autoschade Boerma Winschoten

Caravan schade reparatie

Een mooie vakantie ruw verstoord door een flinke hagelbui of een aanrijding? Het herstellen en spuiten van uw caravan met gladde- of structuurplaat... lees verder »

Autoruitschade - Autoschade Boerma Winschoten

Autoruitschade

Barst of ster? Kleine sterretjes kunnen een barst worden. Het is daarom belangrijk ruitschade zo snel mogelijk te laten repareren. Een ster in de... lees verder »

Spotrepair en Uitdeuken zonder spuiten - Autoschade Boerma Winschoten

Spotrepair en Uitdeuken zonder spuiten

Spotrepair Krasjes en andere kleine schades aan de lak van het voertuig kunnen we herstellen met Spotrepair. Een klein gedeelte wordt dan bijgespoten... lees verder »

Specials - Autoschade Boerma Winschoten

Specials

En dan zijn daar nog de specials Wat dacht u van hoogwerkers, landbouwmaterieel, traktoren, keukenkastjes, winkelbalies, containers, gevelreclames,... lees verder »

Industrieel spuiten - Autoschade Boerma Winschoten

Industrieel spuiten

Veel productiebedrijven besteden industrieel spuitwerk van bijvoorbeeld machineonderdelen aan ons uit. Met een milieusparende spuitmethode,... lees verder »

Autoreclame / Carwrap - Autoschade Boerma Winschoten

Autoreclame / Carwrap

Autoreclame is al meer dan 50 jaar ons vak, maar in het jaar 2000 zijn wij van start gegaan met onze dochteronderneming CQ reclame, bij ons op... lees verder »

Overgang Focwa naar Bovag - Autoschade Boerma Winschoten

Overgang Focwa naar Bovag

20 april 2023 - Vanaf april is FOCWA opgegaan in BOVAG. Voor u als klant betekent dit dat wij vanaf nu de BOVAG-voorwaarden en de BOVAG Garantie hanteren op gerepareerde schade. Deze voorwaarden zijn terug te vinden... lees verder »

75 jaar Autoschade Boerma - Autoschade Boerma Winschoten

75 jaar Autoschade Boerma

3 januari 2022 - Autoschade Boerma viert vijfenzeventigjarig jubileum Creativiteit, doorzettingsvermogen en ondernemerszin vormen het fundament onder een uniek familiebedrijf. Het bedrijf waaruit Autoschade... lees verder »