Caravan schade reparatie

Caravan schade reparatie Autoschade Boerma Winschoten

Een mooie vakantie ruw verstoord door een flinke hagelbui of een aanrijding? Het herstellen en spuiten van uw caravan met gladde- of structuurplaat is voor ons bijna dagelijks werk en wij zorgen ervoor dat uw huisje op wielen weer staat te shinen voor het nieuwe seizoen.

CCR: Dé camper- en caravanspecialisten
Autoschade Boerma is aangesloten bij het netwerk CarCampRepair (CCR). Een sterk, landelijk samenwerkingsverband van schadeherstellers die gespecialiseerd zijn in onderhoud, reparatie en schadeherstel van campers, caravans en aanhangers.

Uitstekende kwaliteit
Een CCR-deelnemer moet aan strenge eisen voldoen, daarmee bent u als klant gegarandeerd van een hoge kwaliteit, vakkundige reparatie, uitstekende service en garantievoorwaarden.

Bijkomende voordelen:
• Landelijke dekking
• Vakkundige reparatie
• FOCWA/BOVAG-garantie
• Alles onder één dak (onderhoud, modificatie, glasservice, reparatie & schadeherstel)
• Specialist in campers, caravans, vouwwagens en aanhangwagens
• Voor elk type en merk
• Voor elke verzekeraar

Meer informatie op: https://www.carcamprepair.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

Overgang Focwa naar Bovag - Autoschade Boerma Winschoten

Overgang Focwa naar Bovag

20 april 2023 - Vanaf april is FOCWA opgegaan in BOVAG. Voor u als klant betekent dit dat wij vanaf nu de BOVAG-voorwaarden en de BOVAG Garantie hanteren op gerepareerde schade. Deze voorwaarden zijn terug te vinden... lees verder »

75 jaar Autoschade Boerma - Autoschade Boerma Winschoten

75 jaar Autoschade Boerma

3 januari 2022 - Autoschade Boerma viert vijfenzeventigjarig jubileum Creativiteit, doorzettingsvermogen en ondernemerszin vormen het fundament onder een uniek familiebedrijf. Het bedrijf waaruit Autoschade... lees verder »